GT Sport

Gran Turismo Sport най-сетне се добра до Playstation 4, но хардкор феновете на поредицата (сред които съм и аз) останаха малко озадачени от избора на гейм режими. В играта липсваше истинска "кариера" - вместо нея играчите трябва да минат определен брой мисии, да се запознаят с дадени писти и да си вземат лицензите. Всичко това, за да продължат после към мултиплейър режима, върху който изглежда Polyphony са решили да се съсредоточат.

Няма ги добрите стари регионални състезания и купи, в които трябва да участвате със специфична кола, да спечелите и да продължите напред. Тоест - все още ги няма. Явно феновете са изразили достатъчно остро своето негодувание от липсата на добър режим сингъл, защото Казунори Ямаучи и компания ще добавят GT League в декемврийски ъпдейт. Тази лига възражда класическите състезания в сингъл плейър режим, познати от миналите инсталации на играта. 

Прочетете още: Test Drive: Първи впечатления от Gran Turismo Sport

Новият режим няма да бъде толкова подробен и добре направен, в сравнение с предишните версии на играта, но има обещание от Polyphony да добавят още състезаниякъм GT League през 2018-а. Компанията също така ще обогати наличните коли - на 27-и ноември идват три безплатни модела (един от които виждате на снимката по-горе), а през декември ще има още 12 нови автомобила сред тях Ferrari F40 и Enzo. До март 2018-а общият брой на DLC коли ще достигне 50.