”мните часовници набират скорост и макар днешните устройства да са доста компромисни, това не спира компаниите да проектират нови и нови модели. Fitbit сподели в понеделник, че планира ц€ла гама от устройства за 2018-а година, включително евтин вариант на Ionic, насочен към масови€ потребител. —ега Wareable см€тат, че имат първите снимки на устройството, което тр€бва да се по€ви на пазара през пролетта. 

 омпютърно генерираните изображени€ показват часовник със същи€ дизайн като повечето Fitbit флагшип устройства, но с по-малък и квадратен корпус. —поред вътрешни източници компани€та е била притеснена, че Ionic не е допадал на дамите, които го намирали за лишен от стил. Ќовото устройство е проектирано с цел да поправи този пропуск - то е по-малко, по-тънко и ще има много цветови опции.

—м€та се също така, че нови€т часовник тр€бва да замени Blaze в портфолиото на Fitbit и може да носи името Blaze 2. ўо се отнас€ до хардуерните спецификации, детайли не са известни, но е €сно, че н€ма да има наличен GPS модул с цел по-изгодна крайна цена. ”стройството ще бъде водоустойчиво до 50 метра и ще включва сензор за измерване на кислорода в кръвта. –азбира се, както всички подобни слухове, примайте информаци€та със здравословна доза скептицизъм.